Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

A Demokratikus Lendület, a DK ijfúsági szervezete ajándékozta meg a luxusminisztert két olyan közlekedési eszközzel, amin már láthattuk őt korábban.

Egy műanyag játék jacht és egy műanyag helikopter. Ezt adta a DEL ajándékba a luxusminiszternek.

Nem véletlenül: Szijjártót ugyanis a nyáron szúrták már ki Szíjj László NER-lovag 7 milliárdos luxusjatchján, illetve a napokban már helikopteren is.

A Demokratikus Lendület most ezt a labdát csapta le nagyon stílusosan: adtak a miniszternek két játékot. Mint mondták: "inkább azokkal szórakozzon, ne a közpénzzel"!

Ajándékot vittünk Szijjártó Péternek!

Kiss Gergő, a Demokratikus Lendület elnöke és több tagja játékhajót és helikoptert vitt Szijjártó Péternek, hogy azokkal szórakozzon, ne a közpénzzel! Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a DK ifjúsági szervezetének az akciója! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Friday, September 18, 2020

A DEL elnöke, Kiss Gergő elmondta: Szijjártó tökéletesen személyesíti meg a fideszes csicskákat egy személyben. Már nem elég neki a szolgálati Mercedes, neki már helikopter és luxusjacht kell.

Szijjártó az a NER-aranyifjú, aki már az egyetemről kilépve egyből az országgyűlésben találta magát. Ő az, akinek a karrierívénél már csak az arroganciája és a felsőbbrendűség-érzete magasabb. - mondta Kiss Gergő.
A DEL-es fiatalokat nem érdekli, hogy a luxusminiszter mit gondol magáról, viszont "az intézményesített lopást, korrupciót és a pofátlanságot", na azt nem szeretik.

Az ajándékokat sajnos nem tudták személyesen átadni a jacht-miniszternek, de egy kollégája átvette őket és megígérte: átadja majd azokat Szijjártónak.

Külön kiemelendő, hogy a jelenlévő készenléti rendőrök segítettek nekik küldetésük teljesítésében. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.