Pofátlanok: a betegeket büntetné börtönnel a Fidesz a hálapénz miatt!

Pofátlanok: a betegeket büntetné börtönnel a Fidesz a hálapénz miatt!

Megjelent a parlament honlapján az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvénytervezet, ami szerint három lépcsőben valósul meg az orvosok béremelése. A javaslat rendelkezik másról is, mégpedig a hálapénz büntethetőségéről.

Az Infostart írta meg, hogy a parlament honlapjára felkerült törvényjavaslat szerint büntethető lesz az, aki egészségügyi szolgáltatás nyújtásával összefüggésben egészségügyi dolgozónak, egészségügyben dolgozónak vagy ezekre tekintettel másnak az egészségügyről szóló törvényben meghatározottak szerint jogtalan előnyt ad vagy ígér, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Vagyis jövőre börtönbe kerülhet az, aki az orvosnak, a nővérnek, vagy a betegszállítónak hálapénzt ad. Mi van?!

Mennyire jellemző ez Orbán Viktorra és a képére formált fideszes törvényalkotásra!

Miközben a kórházak szétrohadnak, a szakemberhiány miatt műtétek maradnak el, az egészségügyi intézmények már nyugdíjasokat hívnának be dolgozni, a Fidesz törvényt hoz arról, hogy le lehet sittelni azt, aki a szeretteit féltve néhány ezres dugdos a nővérek meg az osztályos orvos zsebébe. Azt kellene inkább börtönbe zárni, aki ide juttatta az egészségügyet, aki minden évben szándékosan kevesebb pénzt ad a kórházak működtetésére, mint amibe az kerül! Azokat kellene megbüntetni, akik hagyták, hogy az orvosok olyan körülmények között gyógyítsanak, hogy a földre dobott párnákon kelljen pihenniük és csempézetlen zuhanyzókban tisztálkodni.

Orbán és a Fidesz úgy tesz, mintha ők élesztenék fel az egészségügyet, miközben az azért haldoklik, mert ők tíz éven keresztül véreztették ki! Micsoda pofátlan banda ez! Reméljük, 2022. után az elszámoltatás alapos lesz, és a bűnösöket felelősségre vonják majd a rémtetteikért!


Kiemelt képünk illusztráció.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Orbánék jövőre 118 milliárdot adnak a legnagyobb állami hazugsággyárnak

A közmédiának csúfolt, valójában a Fidesz szekerét toló MTVA az eddigieknél is magasabb rekordköltségvetésből gazdálkodhat 2021-ben.

  • 2020.10.21

Lassan semmi értelme figyelni Müller Cecília adatait

Egy nap alatt 48-an haltak meg, összesen 1259 regisztrált áldozata van hazánkban a koronavírus-járványnak.

  • 2020.10.21

Kunhalmi Ágnes: az igazság végül mindig utat tör magának

Az MSZP társelnöke üdvözli az Orbán hazug lakájmédiáját elmarasztaló bírósági ítéleteket.