Tesztekre nem költ a Fidesz, de migránsokkal 6 milliárdért riogatnak

Tesztekre nem költ a Fidesz, de migránsokkal 6 milliárdért riogatnak

A járvány nem érdekli a felcsúti miniszterelnököt, csak a migránsozós kamukampány céljai számítanak.

Ahogy mi is megírtuk, csődöt mondott a Fidesz-kormány járványkezelési stratégiája. Orbán Viktor szerint a halálozások számát kell alacsonyan tartani, ebben pedig csúnyán vesztésre állunk a vírussal szemben. Közben a Fidesz mintha a problémával sem lenne tisztában. Fölösleges és értelmetlen dolgokra költenek el egész vagyonokat, a védekezéssel viszont nem foglalkoznak.

Dől a pénz a határhoz!

Ebben a nehéz helyzetben valamiért a „rendkívüli migrációs nyomás” kezelése a legfontosabb a vámpírkormánynak. Már áprilisban is küldtek erre a célra plusz 30 milliárd forintot. Most ezt is megfejelték újabb 6,6 milliárd forinttal. Pedig ahogy a Népszava is megírta, a határhoz érkezők száma nagyon messze van attól, hogy egyáltalán nyomásnak lehessen nevezni.

Inkább ingyen tesztekre költenének ekkora összegeket. Akkor lenne valós képük arról, hogy hányan fertőződtek már meg az országban. Ez is bizonyítja, hogy a Fidesznek fontosabbak a saját kampánycéljai, mint a magyar emberek élete!

Komolyan ez most a legfontosabb? Amikor a koronavírus miatt naponta több tucat ember hal meg, és ezrek veszítik el a munkájukat? Felháborító!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.